Nadal čestitao Đokoviću na uspehu u Melburnu

Čestitke tebi i tvom timu, između ostalog napisao je Španac na društvenim mrežama

30.01.2023. 12:00
  • Podeli:
Tan2022-11-27_193637838_2 Rafael Nadal AP PhotoDolores Ochoa-63ac312f30b5a.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Dolores Ochoa

Španski teniser Rafael Nadal čestitao je danas Srbinu Novaku Đokoviću osvajanje 10. titule na Australijan openu.

"Neverovatno dostignuće. Čestitke tebi i tvom timu. Potpuno zasluženo, uživaj Nole", napisao je Nadal na svom Instagram nalogu.

Đoković je 10. put u karijeri osvojio Australijan open, pošto je u finalu u Melburnu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa 6:3, 7:6 (7:4), 7:6 (7:5)

Srpski teniser je trijumfom u Melburnu stigao do 22. grend slem trofeja, koliko ima i Nadal.

Đoković je od ponedeljka zvanično preuzeo prvo mesto na ATP listi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()