Spektakularni kviz-šou 'Holivudiranje' počinje u sredu na UNA TV: U premijernoj epizodi kod Đurička stižu ovi gosti

Lekoviti smeh sa plemenitim ciljem „Holivudiranje” sredom u 21 sat na UNA TV

17.03.2023. 12:57
  • Podeli:
HOLIVUDIRANJE-1665148877991-1666014753780.webp Foto: holivu

Nakon dobijanja gradske frekvencije od strane Regulatornog tela za elektronske medije (REM), nova gradska televizija UNA od 20. marta startuje sa bogatom prolećnom programskom šemom.

U bogatoj i kvalitetnoj ponudi koja nas očekuje ovog proleća na UNA televiziji, jedan od favorita publike zasigurno će biti šou svetskog glasa „Holivudiranje“ koji vodi naš proslavljeni glumac Nikola Đuričko.

Od 22. marta, svake srede u 21 sat gledaćete kako se naše mnogobrojne zvezde, učesnici kviza, sjajno se zabavljaju. Đuričko nije samo briljantan voditelj već i odličan sudija i koordinator celog programa koji bez problema uvodi ekipe u pravila ovog neobičnog takmičenja. U uzavreloj ali i opuštenoj, prijateljskoj i kućnoj atmosferi, poznate ličnosti podeljeni su u dva tima i takmiče se u pet igara gde pokazuju potrebno znanje, muzičko umeće pa i fizičke veštine da bi osvojili poene koji im donose pobedu.

Osim što nam donose odličnu, lekovitu i drugačiju zabavu i smeh, poznate ličnosti učestvuju zbog još jednog divnog i plemenitog cilja – pobednička ekipa poklanja novac u humanitarne svrhe.

Domaćin emisije Nikola Đuričko, voditelj, sudija ali i pomagač, uživao je sa svojim ovonedeljnim gostima u njihovom međusobnom zabavnom “okršaju”, a kako i ne bi, kada su snage odmerile dve sjajne ekipe, koje čine: Voditelj Zoran Kesić, pevačica Martina Vrbos, pevač Marko Luis, glumac Viktor Savić, glumac Stevan Piale, glumac Miki Damjanović, rukometaš Ognjen Kajganić i košarkaš Milan Gurović.

“Holivudiranje” je licencni šou program koji se sa velikim uspehom emituje već čitavu deceniju širom planete. Voditeljka američke verzije ove emisije Jane Lynch, nominovana je čak četiri puta i osvojila dva Emija kao najbolji domaćin jedne emisije u ovoj kategoriji. Ono što je zanimljivo jeste da su emisiju su kreirali glumac/producent Šon Hejz (Džek iz čuvene serije Vil i Grejs) i producent Tod Miliner, a inspirisale su ih večernje zabave u stilu igara koje su obojica organizovali u svojim vilama. „Šon Hejz, tvorac serije, ima te ozloglašene večeri igara koje su toliko zabavne i na koje su dolazili najrazličitiji ljudi, a on ima mnogo zanimljivih ljudi u svom životu“, rekao je Linč za Hafington post. U jednom trenutku pomislili su da bi bilo dobro da ove kućne igre pretoče u TV šou i NBC je pristao. Holivudske zvezde obožavaju ovaj kviz i gotovo da nema poznate ličnosti iz sveta filma, muzike i sporta da nije bila deo ove urnebesne zabave.

Na veliku radost gledalaca, ovaj fantastični šou gledaćete od 22. marta svake srede u 21 sat samo na UNA televiziji.

UNA TELEVIZIJA dostupna vam je u:

 

Na teritoriji Beograda - GRADSKA TELEVIZIJA na poziciji 11 set top box alotment Avala

MTS Iris (na poziciji 125)

Supernova (na poziciji 25)

Orion Telekom (na poziciji 11)

BeotelNet (na poziciji 11)

Yettel Hipernet (na poziciji 14)

Sat Cable (na poziciji 47)

KBC NET (na poziciji 11)

NEXT (na poziciji 24)

JOTEL (na poziciji 27) 

BOSNA I HERCEGOVINA

MUX D digitalnog emitovanja (na poziciji 2)

MTEL (na poziciji 22)

Supernova (na poziciji 19)

HomeTV – Eronet (na poziciji 30)

MAX TV (na poziciji 20)

WIRAC (na poziciji 22)

TERC KTV (na poziciji 130)

MEDIASKY (na poziciji 25)

AMBNET (na poziciji 12)

STOKIĆ KDS (Doboj) (na poziciji 24)

MISS KDS (Bihać) – (na poziciji 158)

KTV E-G-E (na poziciji 12)

DINNET (na poziciji 30)

TXTV (na poziciji 130)

Global IPTV (na poziciji 9 u BIH i poziciji 4 u RS) 

 

CRNA GORA

MTEL ME (na poziciji 112)

 

 

 

  • Podeli: