Harisov 'Muštuluk' otvara apetit nedeljom u 21 sat na UNA TV: Džinović u prvoj epizodi kuva za Nedu Ukraden i Bregu

“Muštuluk” otvara apetit nedeljom u 21 sat na UNA TV Ako volite njegove pesme, volećete i njegove specijalitete! Od mediteranske do balkanske kuhinje, očekuje vas eksplozija mirisa i ukusa!

17.03.2023. 12:59
  • Podeli:
MUSTULUK (2)-1666103806116.webp Foto: UNA

Nakon dobijanja gradske frekvencije od strane Regulatornog tela za elektronske medije (REM), nova gradska televizija UNA od 20. marta startuje sa bogatom prolećnom programskom šemom.

Kvalitetan programski sadržaj za celu porodicu postaje sastavni deo svakog doma, a iz produkcijske kuhinje UNA televizije stiže jedinstven kulinarski šou “Muštuluk” koji vodi velika regionalna muzička zvezda - Haris Džinović.

Malo je poznato da proslavljeni pevač osim ljubavi prema muzici gaji izuzuzetnu strast i prema kuvanju. On je vrhunski gastronom i odličan domaćin koji uživa u spremanju specijalieta, dobroj atmosferi i u društvu svojih prijatelja.

Haris će u “Muštuluku” upravo svoju ljubav prema kuvanju i muzici podeleti sa svojim kolegama muzičarima, glumcima i sportistima, nama dobro poznatim TV licima. A čast da prvi probaju Harisove specijalitete u nedelju 26. marta u 21 sat imaće velikani muzičke scene - Neda Ukraden i Goran Bregović.

“Muštuluk – radost, uzbuđenje, najbolje od života! Meni jedna od najlepših reči i ime jedne od mojih najboljih pesama. Ima nekog meraka u tome da prvi saznaš za nečiju radost, za nečiju sreću. Tu reč ne izgovaram tako lako, a ni često, a bogami ni bilo kome. Radosne vesti se baš kao i hrana dele se samo sa prijatljima” objašnjava Džinović zašto baš ovaj naziv emisije i najavljuje odličan provod uz njegove gurmanluke i goste: “Dobre pesme će uvek biti, na to ste več navikli, a sada obećavam i dobru hranu. Eto, sad sam i neki kulinar i voditelj. Moram priznati da mi je lakše pod vodom dva sata nego voditi emisiju ali volim kad istrajem u onome što želim koliko god mi to bilo ponekad teško. Biće i sevdaha, a kako i drugačije kada imamo vrhunske goste, velike ljude, i moje divne jarane, stare prijatelje i baš me zanima za koji bi muštuluk oni pozlatili”.

Haris voli da kaže da je u životu najvažnije da čovek sluša svoje srce jer svako svoju sreću kuje: “Kad mi kažu da sam imao sreću u životu, ja kažem – jesam ali i tražio sam je. Pored svakog sreća prođe, pa ko je dohvati, ne treba spavati”.

Nema sumnje da će gledaoci uživati u izuzetno prijatnoj i privatnoj atmosferi koju će Haris napraviti za sebe i svoje poznate prijatelje. Kroz ovu emisiju videćemo i pevačevu privatnu stranu, skromnu i bez mnogo pompe, a dobru energiju koju će gledaoci kroz emisiju osetiti, podeliće sa brojnim gostima iz sveta muzike, umetnosti i sporta.

Red kuvanja, red pesme i red sjajnih priča Harisa i njegovih poznatih gostiju siguran su recept za dobro i kvalitetno provedeno vreme uz UNA TV. Posebno zanimljiv segment će svakako biti anegdote, brojna zajednička sećanja i zabavne priče iz svakodnevnog života učesnika emisije koji sigurno iz svoje bogate karijere imaju mnogo toga da kažu.

Uz najlepše melodije koje će nam dočarati Harisov dugogodišnji bend, pevač će sa gledaocima podeli tajnu spremanja svojih omiljenih jela, mnogih specijaliteta mediteranske i balkanske kuhinje, a podsetiće nas i na neka davna zaboravljena jela. U tome će mu asistirati još jedan vešt kuvar Marko Lukić Markoni koji je “pobegao” iz jednog eminentnog restorana u Firenci kako bi asistirao proslavljenom pevaču u ovom nesvakidašnjem šouu.

UNA TELEVIZIJA dostupna vam je u:

 

Na teritoriji Beograda - GRADSKA TELEVIZIJA na poziciji 11 set top box alotment Avala

MTS Iris (na poziciji 125)

Supernova (na poziciji 25)

Orion Telekom (na poziciji 11)

BeotelNet (na poziciji 11)

Yettel Hipernet (na poziciji 14)

Sat Cable (na poziciji 47)

KBC NET (na poziciji 11)

NEXT (na poziciji 24)

JOTEL (na poziciji 27) 

BOSNA I HERCEGOVINA

MUX D digitalnog emitovanja (na poziciji 2)

MTEL (na poziciji 22)

Supernova (na poziciji 19)

HomeTV – Eronet (na poziciji 30)

MAX TV (na poziciji 20)

WIRAC (na poziciji 22)

TERC KTV (na poziciji 130)

MEDIASKY (na poziciji 25)

AMBNET (na poziciji 12)

STOKIĆ KDS (Doboj) (na poziciji 24)

MISS KDS (Bihać) – (na poziciji 158)

KTV E-G-E (na poziciji 12)

DINNET (na poziciji 30)

TXTV (na poziciji 130)

Global IPTV (na poziciji 9 u BIH i poziciji 4 u RS) 

 

CRNA GORA

MTEL ME (na poziciji 112)

 

 

 

  • Podeli: