Nući o Karleušinom prozivanju: 'Bilo je drugačije u vreme kada je Jelena izbacivala pesme, sada se ovako radi'

Karleuša je prozvala nove izvođače, rekavši da oni na svakih deset dana izdaju pesme.

17.03.2023. 13:45
  • Podeli:

Igor Panić, poznatiji kao Nući, poslednjih par meseci našao se u centru skandala, sa svojim kolegama reperima. Ni kriv, ni dužan, često je na meti osuda, samo zato što radi modernu muziku. 

"Ja sa svima, koje poznajem, imam korektan odnos i ja nisam osetio tu neku sujetu, šta god, ali naravno da vidim komentare ljudi i da su često prisutne te debate oko nove muzike, što je nešto što ja ne mogu da shvatim. Da li je moguće da mi u 2023. pričamo o autotjunu, da li je to uopšte dobro i bilo kakva debata oko autotjuna je banalna u 2023. godini" - kaže Nući i nastavlja.

"Ovo što mi radimo, to rai i svet. Ništa nismo mi izmislili. Ništa nije izopačeno i odvratno. Ceo svet tako radi. Ako neki hoće, neka se bave nekom revolucijom sveta i izađu malo iz tih okvira, a ne da se samo bave našom muzikom".

Jelena Karleuša nedavno je izjavila da su novi izvođači prinuđeni da izbacuju pesme na svakih deset dana, jer nemaju rok trajanja. 

"U to vreme kad je ona izbacivala pesme, možda je to bilo drugačije. Sada je neko novo vreme, sada se ovako radi" - tvrdi Nući.

Sa Milicom Pavlović takođe je bilo nesuglasica. Pevačica ga je navodno obrisala sa Instagrama, jer je nije podržao u aferi "Provereno"; kada je vodila rat sa Anom Nikolić.

"Ona je u tom svom naletu ili kako god da ga nazovem, otpratila je brojne ljude, između njih i mene. Nemamo mi sukob, ja sam i nastupao sa njom dva puta i kad god se vidimo javimo se i popričamo, tako da nemam ja sukob prema njoj, samo se ne pratimo na Instagramu. To je Instagram, to je digitalni sukob, nije u stvarnom životu" - kaže Nući.

Prema našim informacijama Nući i Vojaž više nenastupaju zajedno, a reper nam je otkrio zbog čega je došlo do toga.

"Sad se to razredilo. Nekako smo se i ja i on izgradili kao artisti i zapravo, uopšte ne radimo toliko zajedno sada. Spremamo se za neke velike bitne stvari".

Zanimalo nas je i da li su nekada bili u konfliktu.

"Imamo nesuglasice kada idemo zajedno u šoping. Tada imamo najviše nesuglasica. Ja sam onaj koji uživa u tome. Ja gledam stvari, biram, a on je lik koji uđe, vidi, kupi i ne zadržava se uopšte. Onda mi on tako stoji nad glavom i unosi nervozu. Viče "Ajde, ajde", što mene strašno nervira" - priznaje Nući. 

Ceo intervju pogldajte u videu.

 

  • Podeli: