Vudi Harelson i Majkl Foks pili krv kobre na Tajlandu

Na 13. dodeli nagrada 'guvernera' u Los Anđelesu, Harelson se prisetio zajedničkog pijanstva u džungli

Calendar 23.11.2022.
  • Podeli:
Michael J. Fox, reuters-1669010686588.webp Foto: Reuters

Majkl Džej Foks „nikada nije mogao da zadrži kobrinu krv“, kaže njegov prijatelj Vudi Harelson.

Harelson je bio u Los Anđelesu na 13. godišnjoj dodeli nagrada Guvernera, gde se dodeljuju svi počasni Oskari, kako bi Foksu uručio humanitarnu nagradu Jean Hersholt.

Tokom govora, Harelson je podelio malu anegdotu o jednoj noći pijenja koja je pošla po zlu na Tajlandu.

'Rumble in the jungle'

Dvojac je bio na putovanju kroz tajlandsku džunglu kada je Fox predao nešto novca nekome tko ih je poveo na borbu između kobre i mungosa, piše 

Harrelson je rekao da "nije vjerovao" kad je vidio Foxa "kako sjedi pored ovog klinca s desecima kobri posvuda oko njih spremnih za napad i, bez šale, a klinac se igrao s tim kobrama".

"Dražio je gomilu tih kobri, a onda je pronašao najzločestiju od njih, zgrabio je za vrat, bacio u kavez s mungosima, gdje sam vidio najluđu borbu koju sam ikada vidio između bilo kojih životinja", nastavio je.

Mungos je pobijedio u borbi, a kako je tradicija nalagala, došlo je vrijeme da se "pobratimo" pijući njenu krv.

Dvojac je bio na putovanju kroz tajlandsku džunglu kada je Foks predao nešto novca nekome ko ih je odveo na borbu između kobre i mungosa, piše Ekplore.

Harelson je rekao da „nije mogao da veruje“ kada je video Foksa „kako sedi pored ovog klinca sa desetinama kobri svuda oko njih spremnih da napadnu i, bez šale, klinac se igrao sa tim kobrama“.

„Zadirkivao je gomilu tih kobri, a onda je našao najzlobnije od njih, uhvatio je za vrat, bacio u kavez sa mungosima, gde sam video najluđu borbu koju sam ikada video između bilo koje životinje“, nastavio.

Mungos je pobedio u borbi, a kako je tradicija nalagala, došlo je vreme da se „pobratimimo“ pijući njenu krv.

Pola kobrina krv, pola lokalni viski

"Uzeli su zmiju, da, zavezali je za rep, ispraznili krv, dopola napunili četiri čaše krvlju kobre, a dopola tajlandskim viskijem", objasnio je Harrelson.

"Mike i ja pijemo puno stvari zajedno, a on može popiti, on je Kanađanin. Ali Mike je odmah povratio svoj zmijski koktel. Nije mogao izdržati kobrinu krv", zaključio je.

Kad je Fox izašao na pozornicu kako bi preuzeo nagradu Hersholt, kojom se odaje počast "izvanrednim doprinosima humanitarnim ciljevima", zahvalio se i zagrlio Harrelsona na njegovom predstavljanju.

"Volim te. Napravili smo štetu, Napravili smo nešto štete 80-ih", rekao je.

  • Podeli: