Stenli Tuči o statusu seks simbola: 'Moja žena misli da je to smešno'

Stenli Tuči pomalo je zbunjen svojom popularnošću u 61. godini.

  • Podeli:
Stanley Tucci_profimedia-1663660370073.webp Foto: Profimedia

Voditelj kulinarske i putopisne emisije U Potrazi za Italjom kaže da je, iako je oduševljen velikom ljubavlju i podrškom koju dobija od obožavalaca, pomalo zbunjen njome.

"Moja žena misli da je to smešno, a ja sam neverovatno polaskan", rekao je Tuči za Gardijan. "Ne razumem, ali mi je drago. Kome ne bi bilo drago? Hej, dugo je trebalo".

Tuči je oženjen književnom agentkinjom Felisiti Blant, koja je sestra njegove koleginice iz filma Đavo nosi Pradu, Emili Blant.

Tokom vikenda, Tuči je pratiocima pokazao još jedan primer zašto vole njegove društvene mreže kada je objavio snimak sebe kako pokušava da popravi svoju pokvarenu mašinu za pranje sudova.

Uz prijateljicu pored sebe i suprugu koja je snimala kamerom, glumac je pokušao da otpuši mašinu isisavanjem tečnosti.

„Divlji petak uveče“, napisao je video, dodajući ključ i emotikon za povraćanje.

„Verovatno je komad slomljenog stakla“, može se čuti kako objašnjava Tuči nakon pokušaja da popravi mašinu. Noseći kecelju preko mornarskog džempera i farmerki, izrazio je gađenje prema začepljenom uređaju. "Odvratan".

„Ovo je divlji petak uveče“, čuje se kako supruga govori iza kamere.

Još u martu, Tucci je detaljnije govorio o pažnji i ljubavi koju dobija od fanova.

"Ko kaže 'Osećam se užasno zbog toga'? Ljudi misle da sam zgodan? Kako grozno", rekao je za People. "To je divno. Ne razumem, ali mi je veoma drago".
 

Svemoćni Instagram

Posle mnogo godina u glumačkom poslu, Tuči je postao superzvezda 2020. godine, nakon što je na Instagramu objavio video na kojem pravi Negroni koktel.

Odjednom je broj njegovih sledbenika naglo porastao. Najbolje od svega, porast popularnosti je došao od toga što je tačno pokazao ko je kada kamere nisu uključene.

„To mi je potpuno promenilo život“, nastavio je Tuči. „Sve što sam morao da uradim je da budem svoj“.

Gubitak supruge, rak...

Međutim, zvezda Velike noći suočila se sa svojim delom izazova. Godine 2017. dijagnostikovan mu je rak u dnu jezika. Iako je ovih dana bez raka, kaže da nikada ne bi prošao kroz borbu bez ženine „beskonačne pažnje, ljubavi i ohrabrenja“.

Par ima dvoje dece, Emiliju i Matea, pored Tučijeve troje starije dece, Izabel, Nikola i Kamile. Tuči je izgubio svoju prvu ženu, Kejt Spat-Tuči, od raka dojke 2009. godine.

Prošle godine, glumac je rekao za CBS Sundai Morning da je tužan zbog prolaska vremena.

"Nikad ne prestaješ da tugješ. Nikada ne prestaješ da tugješ", rekao je glumac. "I dalje je teško posle 11 godina, još uvek je teško, i uvek će biti teško. Ali ne možete dozvoliti - a ona to nikada ne bi želela da bilo ko od nas - na neki način valja u toj tuzi i pustiti da traje nad našim životima. Ona to nikada ne bi htela. Nije bila takva."

  • Podeli: