Rada Manojlović kupila besnu mašinu od 40.000 evra

U pitanju je crni Mercedes karavan koji je san svakog muškarca.

25.05.2023. 17:30
  • Podeli:
Rada Manojlović-646f3e1b50376.webp Foto: ATA images/Antonio Ahel

Pevačica Rada Manojlović nedavno je častila sebe novim automobilom marke Mercedes vrednim oko 40.000 evra.

Naime, Radu je ekipa emisije "Paparaco lov" "uhvatila" kako dolazi na snimanje jedne emisije vozeći novu besnu mašinu. U pitanju je crni Mercedes karavan koji je san svakog muškarca.

Pevačica Rada Manojlović priznala je da je bila na meti kritika zbog automobila koji je vozila, te su joj se, kako je tvrdila, podsmevali i radnici na benzinskoj pumpi, a kada je kupila novi luksuzniji automobil, opet je izazvala negativne komentare.

"Meni se narod podsmevao. Ja sam devet godina vozila auto ''pežo 207''. I to ljudi koji rade na benzinskoj pumpi, u prodavnici. Ja stanem da natočim gorivo i kažu mi: ''Pa ti još voziš tu biciklu''. Koliko puta su mi rekli na carini: 'Pa ti još nisi promenila auto'", rekla je Rada i dodala:

"Izvini, molim te, što bih ja menjala auto koji mi nikad nije stao i odveze me od tačke A do tačke B sasvim regularno? Ali ne izgleda kako treba."

I kada je promenila auto, kritike nisu stale, pa je pevačica poručila svima da je najbolje da svako gleda svoja posla, te se niko nikome ne pravda.

"Kad sam promenila auto, onda je ono s magarca na konja - u, ''rendža''. E onda kažu: ''Vidi je ova bahata!'' Tako da zaista ne treba da se bilo kome pravdate. Bukvalno ću samo listić da stavim, kao Eva, ako se meni to radi i ništa neću nikome da objašnjavam", rekla je ona za medije a prenosi Alo.

  • Podeli: