Poznatom glumcu predviđali blistaviju karijeru od Bred Pita: Onda je osvanuo intinmni snimak sa maloletnicom

Malo ko zna da su slavnog glumca upoređivali sa Bred Pitom, te su mnogi bili mišljenja da je čak i lepši od današnjeg simbola lepote, ali zabave, opijanje i seksualni skandali su mu "došli glave".

17.03.2023. 18:30
  • Podeli:
Rob Lowe-64147c8aa97f7.webp Foto: Profimedia

Glumcu Robu Louu mnogima najpoznatiji kao Kris Trager iz serije "Parks and Recreation", predviđana je blistava holivudska karijera, međutim samo jedan skandal "bacio je u senku" sav njegov talenat, makar tada.

Malo ko zna da su slavnog glumca upoređivali sa Bred Pitom, te su mnogi bili mišljenja da je čak i lepši od današnjeg simbola lepote, ali zabave, opijanje i seksualni skandali su mu "došli glave".

Osamdesetih, Rob je bio nerazdvojan sa Čarlijem Šinom i Emiliom Estevezom koji su bili poznati po "divljem načinu života".

Pisac Dejvid Blum smislio je nadimak "Brat Pack" za članak o njima u Njujorkeru. Grupu prijatelja opisao je kao "lutajuću grupu poznatih mladih zvezda u potrazi za zabavama, ženama i dobrim provodom".

Međutim, piće nije bilo Robov jedini problem u njegovim ranim dvadesetim. Godine 1988., nešto pre izlaska njegovih erotskih trilera "Bad Reputation" i "Masquerade", u javnost je procurio snimak polnih odnosa na kojoj slavni glumac ima odnose sa 16-godišnjom devojkom i njenom prijateljicom od 23 godine.

Zbog snimka, glumac je prestao da pije, ali je dotakao dno života sa samo 26.

Nakon toga, samo dve godine posle skandaloznog snimka, Lou je majka javila da mi je deda doživeo srčani udar.

"Sećam se da sam otišao u kupatilo, pogledao se u ogledalo i pomislio da moram da se napijem da bih se nosio s ovim", rekao je on svojevremeno.

"Od svih stvari koje su mi se dogodile u životu, to je bila stvar na kojoj sam konačno prekinuo", rekao je on.

"Ovako se ne živi. Otišao sam na rehabilitaciju 48 sati kasnije", od tog trenutka glumac je potpuno preokrenuo svoj život.

Lou se 2020. pohvalio svojim uspehom, te je proslavio 30 godina bez kapi alkohola.

"Na današnji dan pre 30 godina pronašao sam trezan život pun istinske sreće i ispunjenja. Ispunjen sam zahvalnošću na ovoj godišnjici... Ako se vi ili neko koga volite borite s bilo kojom vrstom zavisnosti, ima nade", napisao je ona tada na Instagramu.

Lou se sada vratio glumačkom vodama, i ponovo kreira svoj put.

  • Podeli: