Planeta bruji o prevari Adama Levina: Oglasio se pevač

TikTokerka je podelila i skrinšotove poruka koje joj je navodno slao Levine putem Instagrama, a kako je objasnila, pevač ju je čak upitao da li sme svoje dete da nazove po njoj.

Autor: Stefan Mirković 22.09.2022.
  • Podeli:
Adam Levine, Profimedia-1663832835090.webp Foto: Profimedia

Tiktokerka Samner Stro objavila je video u kojem tvrdi da je imala godinu dana dugu aferu s Adamom Levinom, pevačem grupe "Maroon 5".

Stro je podelila i skrinšotove poruka koje joj je navodno slao Levine putem Instagrama, a kako je objasnila, pevač ju je čak upitao da li sme svoje dete da nazove po njoj.

Levin je, naime, već osam godina u braku s manekenkom iz Viktorijinih anđela, Behati Prinslo, a par je nedavno objavio da čeka svoje treće dete.

Tiktokerka je u videu izjavila da je za aferu rekla svojim prijateljima, a jedan od njih navodno je priču hteo prodati tabloidima pa je odlučila sama sve javno priznati.

"Neugodno mi je što sam bila upletena u ovo s muškarcem s potpunim nedostatkom kajanja i poštovanja", rekla je.

@sumnerstroh Replying to @alanasanders89 ♬ original sound - Sumner Stroh

Povodom takvih navoda oglasio se i sam pevač na Instagramu, tvrdeći da je ugrozio svoj brak zbog kontakta sa drugim ženama, ali da ljubavnu aferu nije imao.

"Puno toga se trenutno priča o meni i hteo bih da razjasnim šta se dogodilo. Nisam dobro procenio situaciju koketirajući s bilo kim ko nije moja supruga. Nisam imao aferu, ali sam prešao granicu tokom teškog perioda u mom životu", napisao je i nastavio:

"U određenim slučajevima to je postalo neprikladno. Rešio sam to i preduzeo proaktivne mere da to ispravim sa svojom porodicom. Moja žena i moja porodica su sve do čega mi je stalo na ovom svetu. Biti dovoljno naivan i glup da rizikujem jedinu stvar koja mi je zaista važna, bila je najveća greška koju sam mogao da napravim. Nikada je više neću ponoviti. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz to. I proći ćemo kroz to zajedno", zaključio je.

  • Podeli: