Ljubavna priča Nenada Jezdića: 'Kad smo se venčali imali smo jedan tanjir i jednu viljušku'

Porodica Jezdić već nekoliko godina živi u selu Zabrdica, nadomak Valjeva.

17.03.2023. 11:00
  • Podeli:
Nenad Jezdić-1668685140197.webp Foto: Pixsell/Stefan Tomasevic/ATA images

Poznati glumac Nenad Jezdić sa suprugom Sarom ima čestvoro dece, a venčali su se 1996. godine u manastiru Visoki Dečani na Kosovu.

Međutim, njegovu suprugu retko imamo priliku da viđamo.

„Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života“, ispričao je jednom prilikom glumac o tome zašto javnost malo zna o njegovoj supruzi.

Porodica Jezdić već nekoliko godina živi u selu Zabrdica, nadomak Valjeva.

„Kada sam rekao ‘da’, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: Sad daj sve od sebe da ovo tvoje da nikada ne bude ukaljano“, otkrio je jednom prilikom glumac.

Kako je priznao, bračni život započeli su „od nule“.

„Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno“, ispričao je jednom prilikom glumac.

Ono što ih je vodile jeste vera u bolju budućnost.

„Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg“, ispričao je glumac jednom prilikom za Hello.

Poznato je da je Nenad pobornik porodičnog života, a te vrednosti prenosi na svoje naslednike.

„Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: ‘Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe.’“, kazao je glumac.

Inače, ono što mnogi nisu znali, jeste to da je Sarin rođeni brat proslavljeni rukometaš Aleksandar Saša Blagojević.

  • Podeli: