Otkrivamo ko je zanosna brineta o kojoj bruje mreže: Ana Šupić je nova voditeljka UNA TV

Otkrivamo da će pored Marijane Tabaković “Popodne” na Una televiziji voditi i prelepa Ana Šupić.

16.03.2023. 19:24
  • Podeli:
Ana Šupić-641353e289b29.webp Foto: UNA

Vedrila je i oblačila etrom, a sada nećemo moći da zamislimo ni jedno popodne bez nje 

Nakon dobijanja gradske frekvencije od strane Regulatornog tela za elektronske medije (REM), nova gradska televizija UNA najavila je bogatu programsku šemu koja startuje od ponedeljka, 20. marta.  

Zanimljivom kampanjom za popodnevnu emisiju koju vode dve šarmantve voditejke, skrenuli su pažnju velikog broja korisnika društvenih mreža. Otkrivamo da će pored Marijane Tabaković “Popodne” na Una televiziji voditi i prelepa Ana Šupić. Ana je vedrila i oblačila na nacionalnim televizijama, a nakon kraćeg odmora od medija, od ponedeljka ćemo imati zadovoljstvo da gledamo ovu zanosnu brinetu plavih očiju na Una televiziji.  

U zanimljivom intervjuu koji je Una objavila na svom instagram profilu, voditeljka je na duhovit i originalan način odgovarala na kratka pitanja svojih kolega: 

“Je l’ moram da kažem koliko imam godina? Dobro, 33, ništa strašno. Radim devet godina u medijima”, otkrila je Ana bez zadrške. “Kao svakoj inteligentnoj i visoko obrazovanoj ženi naravno da mi je važno koji ste horoskopski znak. Pa da se i ja tako predstavim, Vaga u podznaku, Devica kao Nataša Bekvalac, tako da spremite pare, udavaću se bar pet puta”, našalila se Šupićeva.  

Opredelia se za Una televiziju jer misli da je najbolja, a o svojim manama i vrlinama, prokomentarisala je: “Vrlina je onoliko ali neću ja da govorim o tome. A mane? Nisam sigurna, komunikativna sam, to dođe kao mana čini mi se u određenim situacijama, kada ste previše otvoreni pa ljudi to znaju da zloupotrebe.  

Lepa voditeljka nagovestila je da će voditi kolažnu, zanimljivu i popodnevnu emisiju.  

  • Podeli: