RHMZ pali narandžasti meteoalarm: U ovim delovima Srbije očekuju se obilne padavine

RHMZ izdao upozorenje za ponedeljak - očekuju se velike količine padavina

25.09.2022. 14:45
  • Podeli:
kiša jesen vreme pljusak pixabay-1664109881734.webp Foto: Pixabay

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da se sutra na području Srbije očekuju kiša i lokalni pljuskovi s grmljavinom, koji će se intezivirati posle podne i uveče.

U većini mesta očekuje se od 15 do 30 mm padavina, lokalno i više, objavljeno je na sajtu RHMZ-a.

Na području Šumadije, Pomoravlja jugoistočne i jugozapadne Srbije i Kosova i Metohije na snazi će biti narandžasti meteo-alarm, koji označava opasno vreme.

U ostalom delu zemlje na snazi će biti žuti meteo-alarm, što znači da će vreme biti ptencijalno opasno.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()