Nevreme se sručilo na Beograd: Hladni front zabeleo rubne delove grada

Oko 15 časova nevreme je pogodilo rubne delove grada, Sremčica se zabelela kao usred zime.

22.09.2022. 15:46
  • Podeli:
grad-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Grmljavinsko nevreme praćeno gradom sručilo se u četvrtak na Beograd. Padao je grad koji je u svega nekoliko minuta napravio gotovo zimski izgled ovog beogradskog naselja.

Oblačan i hladan dan doneo je hladni front kog su prethodno najavili i meteorolozi.

Iako je tokom dana bilo nekoliko sunčanih intervala, nevreme i tamni oblaci ipak su se nakupili nad srpskom prestonicom i doneli grad.

Pre toga, nevreme je zahvatilo i sever zemlje.

Vremenska klackalica

U petak nas očekuje ponovo hladno jutro, ali tokom dana stiže blagi rast temperature, pa meteorolozi očekuju temperature i do 20 stepeni.

U drugom danu jeseni, u subotu, biće malo toplije ali već od sredine dana se očekuju pljuskovi sa grmljavinom, a od nedelje nas ponovo stiže prolazno zahlađenje.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()