Una televizija dobila gradsku frekvenciju

Naša medijska kuća je jedna od najmlađih na regionalnom tržištu koja je ambicioznim planom razvoja programskog sadržaja brzo privukla pažnju javnosti i gledalaca.

26.12.2022. 17:41
  • Podeli:
thumbnail_UNA LOGO ZA PP-1667922069278.webp Foto: UNA

Nakon javnog konkursa, Savet Regulatornog tela za elektronske medije doneo je na današnjoj sednici odluku o izdavanju dozvole Una televiziji za pružanje medijske usluge televizijskog emitovanja za Allotment Avala.

Naša medijska kuća je jedna od najmlađih na regionalnom tržištu koja je ambicioznim planom razvoja programskog sadržaja brzo privukla pažnju javnosti i gledalaca. 

Licencni formati u kojem učestvuju najveće regionalne zvezde, kvizovi, bogat filmski i serijski program, dnevne informativno-dokumentarne emisije čine okosnicu Una televzije u čijem timu se nalaze vrhunski mediski profesionalci.

“Učinili smo veliki napor i mnogo koraka je napravljeno kako bismo kreirali kvalitetnu televiziju čiji program može da gleda cela porodica. Do sada su gledaoci mogli da vide naš sadržaj putem MTS Irisa, Yettel Hiperneta, Orion Telekoma, Sat Cable, KBC Net-a, NEXT-a i Supernove. Dobijanjem dozvole u zoni pokrivanja sa predajnika Avala učinjen je još jedan važan korak koji će omogućiti da program Una televizije bude dostupan svim građanima Beograda, centralno-istočnog Srema, Južnog Banata, Podunavskog i Braničevskog okruga. Ova dozvola će nam omogućiti bržu realizaciju programskih ciljeva, intenzivnije ulaganje u kvalitetne sadržaje, proširenje produkciono-tehničkih kapaciteta kao i dalje razvijanje tehničkih performansi. Kao i do sada, naš tim medijskih profesionalaca, omogućiće pravovremeno i objektivno informisanje naših gledalaca o svim važnim i aktulenim događajima u gradu, zemlji i regionu”, saopštio je menadžment.

REM je na današnjoj sednici izdao dve dozvole za televizijsko emitovanje za zonu raspodele Avala i 11 dozvola za radio stanice koje emituju program za teritoriju Grada Beograda.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()