Novi detalji o padu grčkog borbenog aviona: Pronađeno telo drugog pilota

Avion "Fantom 2 F4-E" srušio se u more tokom trenažnog leta u ponedeljak

01.02.2023. 20:15
  • Podeli:
borbeni avion pixabay-63dab9fd823aa.webp Foto: Pixabay

Spasioci grčkog ratnog vazduhoplovstva, posle dvodnevne potrage na kopnu i moru, locirali su telo drugog pilota, koji je nestao u padu vojnog lovca na jugozapadu Grčke, saopštili su danas grčki zvaničnici.

Avion "Fantom 2 F4-E" srušio se u more tokom trenažnog leta u ponedeljak, a telo kopilota Mariosa Toroucikasa je brzo pronađeno, podseća AP.

Potraga za telom pilota Statisa Citlakidisa je nastavljena, u šta su bili uključeni helikopteri, patrolni čamci, ronioci i automatizovane podmornice.

Grčko ratno vazduhoplovstvo nije dalo detalje o tome kako je došlo do nesreće, ali državna televizija je objavila da su piloti vršili manevre na niskim visinama.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()