Kijev negira umešanost u napad dronovima na Moskvu

Nismo direktno umešani u napad dronovima, tvrdi Podoljak

30.05.2023. 10:49
  • Podeli:
moskva dronovi reuters-6475a6bf37cc3.webp Foto: Reuters

Ukrajina je negirala da je direktno umešana u današnji napad dronovima u Moskvi.

Pomoćnik predsednika Ukrajine Mihailo Podoljak negirao je direktnu umešanost Kijeva, ali je naglasio da je "Ukrajina uživala gledajući te događaje" i prognozirao povećan broj takvih napada.

"Šro se tiče napada, naravno da smo zadovoljni što to vidimo i predviđamo povećan broj takvih udara. Ali, naravno, nismo direktno umešani u njih", naglasio je Podoljak.

Rusija je ranije saopštila da je Ukrajina izvršila do sada najveći napad dronovima na Moskvu, ali da je ruska protivvazdušna odbrana uništila svih osam dronova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()