Ispod ruševina u Turskoj pronađena torba sa dva miliona dolara

Ukoliko vlasnici novca ne budu pronađeni, novac će biti prebačen u državni trezor

18.02.2023. 11:27
  • Podeli:
Zemljotres_Turska_ruševine_Foto Reuters-63e38d82030f1.webp Foto: Reuters

Vatrogasna služba pronašla je torbu sa dva skoro dva miliona dolara ispod ruševina jedne od kuća u Turskoj, u pokrajni Gazijantep, i predala je policiji, javila je Anadolija.

Ukoliko vlasnici novca ne budu pronađeni, novac će biti prebačen u državni trezor.

"Naši ljudi, pre svega, idu da spašavaju živote, a onda vade i stvari ljudi koje je zadesila nesreća. Novac je predat policiji i ovo nije prvi put da se tako nešto desi", rekao je šef vatrogasne brigade Gazijantep Čafer Jilmaz za Anadoliju.

Ranije je rusko ministarstvo za vanredne situacije saopštilo da su ruski spasioci pronašli 150.000 dolara u kešu ispod ruševina jedne od zgrada i da su takođe predali novac policiji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()