Dvoje mrtvih i devetoro nestalih: Eksplozija u fabrici čokolade u Pensilvaniji

Eksplozija je uništila i jednu zgradu u blizini i oštetila drugu.

25.03.2023. 12:00
  • Podeli:
pennsylvania ekslozija farbika cokolade foto reuters-641ea92604b85.webp Foto: Reuters

Dve osobe su poginule, a devet se vodi kao nestalo nakon eksplozije koja se dogodila u fabrici čokolade u Vest Redingu u Pensilvaniji, saopštili su policija i gradski zvaničnici.

Kako prenosi Ej-Bi-Si njuz, nekoliko ljudi je i povređeno u eksploziji koja se dogodila u kompaniji "R. M. Palmer" u Vest Redingu.

Prema rečima šefa policije Vest Redinga Vejna Holbena, spasilački timovi još uvek pretražuju ruševine, prenosi RTS.

Eksplozija je uništila i jednu zgradu u blizini i oštetila drugu.

Uzrok eksplozije nije poznat i nema opasnosti po stanovnike, rekli su zvaničnici.

Na konferenciji za novinare, gradonačelnica Samanta Kag eksploziju je nazvala "prilično zastrašujućom" i rekla da je bila veoma jaka.

Dodala je da je zgrada fabrike "prilično sravnjena" i da će spasilačke ekipe biti tokom vikenda na mestu eksplozije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()