Devetoro ranjenih u pucnjavi na Floridi, među njima ima i dece

Pucnjavi je prethodila tuča više osoba

30.05.2023. 09:05
  • Podeli:
pucnjava florida printscreen twitter@shuttletvnews-6475a02e18e0f.webp Foto: Twitter@shuttletvnews

U pucnjavi koja je izbila nakon svađe i tuče na šetalištu u Holivudu na Floridi ranjeno je devet osoba među kojima ima i dece, saopštila je američka policija.

Među devet ranjenih u pucnjavi  je šest odraslih i troje dece, oni su hospitalizovani i svi su za sada u stabilnom stanju, navodi se u saopštenju policije, prenosi AP. 

Pucnjava se dogodila u ponedeljak, na šetalištu holivudske plaže, oko 17 kilometara južno od Fort Loderdejla i 32 kilometra severno od Majamija, a njoj je prethodila tuča više osoba.

Najmanje jedna osoba je u pritvoru, ali je policija saopštila da traga za više osumnjičenih, navodi AP.

U Americi se u ponedeljak proslavljao Dan sećanja pa je šetalište za praznik bilo puno.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()