UNA ekskluzivno saznaje: Uhapšen odbegli 'škaljarac' - Vladan Mijušković

Vladan Mijušković uhapšen po međunarodnoj poternici zbog sumnje da je bio član kriminalne organizacije Jovana Vukotića koja je planirala više likvidacija

22.09.2022. 13:59
  • Podeli:
policija_foto_Slavko Midzor:PIXSELL.jpg Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Vladan Mijušković, državljanin Crne Gore, uhapšen je jutros u Splitu na osnovu međunarodne poternice koju je za njim raspisalo crnogorsko pravosuđe zbog organizovanog kriminala, ekskluzivno saznaje UNA.

Mijušković, koji operativno važi za pripadnika "škljaraskog klana" duže vreme se nalazio u bekstvu od crnogorskog pravosuđa. 

Sumnjalo se da se krio na području Bosne i Hercegovine, a jutros je lociran i uhapšen u Hrvatskoj.

Mijušković se dovodio u vezu sa više krivičnih dela, a crnogorski mediji u maju su objavili da se našao na optužnici zajedno sa Jovanom Vukotićem, navodnim vođom "škljaraskog klana" koji je ubijen 8. septembra u Istanbulu, i Jovanom Mrvaljevićem.

Prema pisanju medija optuženi su za stvaranje kriminalne organizacije koja je planirala više ubistava među kojima su i likvidacije Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, Marka Miljkovića i Slobodana Kašćelana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()