Težak zločin u Zagrebu: Muškarac ubio bebu, nakon ubistva ga pregazio kamion

Zločinac je više puta pre ubistva bio prijavljen za nasilje u porodici

05.01.2023. 14:46
  • Podeli:
POLICIJA_PU zadarska-63919de8f2453.webp Foto: PU zadarska

Težak zločin se dogodio u sredu uveče u Zagrebu, kada je 41-godišnji muškarac u jednom zagrebačkom naselju sekirom napao bivšu suprugu i dete. Beba, starosti samo godinu i po dana je umrla jutros u bolnici od posledica napada.

Nesrećna majka deteta je preživela, ali se u bolnici bori za život.

Nakon što je sekirom napao porodicu, muškarac je pobegao na obilaznicu gde je na njega naletelo vozilo koje ga na licu mesta usmrtilo. 

Zločin se desio nakon svađe bivših supružnika.

Kako je kasnije saopštila zagrebačka policija, reč je o Goranu Kneževiću koji je od ranije poznat policiji. 

Hrvatski MUP je saopštio da se ubica bacio pod kamion nakon zločina. 

Ubica je imao zabranu prilaska porodici, bio je više puta prijavljivan zbog nasilja u porodici zbog čega je jedno vreme bio i u zatvoru, a zabrana prilaska mu je istekla u martu 2021. godine, rečeno je konferenciji za novinare zagrebačkog MUP-a.



 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()