Andrija Mandić kandidat na presedničkim izborima u Crnoj Gori

Glavni odbor NSD podržao Mandićevu kandidaturu za predsednika

02.02.2023. 15:59
  • Podeli:
andrija mandić profimedia-63dbcf303e081.webp Foto: Profimedia

Predsednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić izjavio je danas da čvrsto veruje u pobedu na predsedničkim izborima u Crnoj Gori, 19. marta, i da očekuje podršku svih građana Crne Gore.

Nakon što je Glavni odbor NSD podržao njegovu kandidaturu za predsednika, Mandić je rekao da su predstojeći predsednički izbori "bitka za pomirenje" i pozvao građane da im se pridruže na tom, kako je rekao, putu pobede.

"Ovo je bitka svih koji ne žele da Crna Gora bude zarobljenik mafije, kao i onih stranih adresa koje ne misle dobro našoj državi. Mi moramo da vratimo centar odlučivanja o budućnosti ove zemlje u Crnu Goru. Zato ćemo razgovarati sa svakim čovekom, u svakoj opštini, da mu poručimo da smo spremni da vodimo našu zemlju napred“, rekao je Mandić.

Zato je, istakao je, pružena ruka svima, za jedinstvenu i pomirenu Crnu Goru.

„Pozivamo sve građane koji žele da ova država krene napred i izađe iz mržnje i podela da budu zajedno sa nama na putu pobede“, poručio je Mandić, preneli su podgorički mediji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()