Zastava tzv. Kosova i na zgradi opštine Zubin Potok

Kosovska zastava prethodno je postavljena i na zgradu Opštine Leposavić

26.05.2023. 18:56
  • Podeli:
Kosovska policija_Severna Kosovska Mitrovica_Foto Reuters-63949249505dc.webp Foto: Reuters

Na zgradi Opštine Zubin Potok, koju je danas zauzela kosovska policija, okačena je zastava tzv. Kosova.

Građani su i dalje okupljeni ispred opštine, potvrdio je za Tanjug Milija Biševac iz Građanske inicijative Zubin Potok.zubin potok

Kosovska zastava prethodno je postavljena i na zgradu Opštine Leposavić.

Pripadnici Specijalnih jedinica sa kosovskom policijom upali su danas u objekte Opština Zvečan, Leposavić i Zubin Potok ispaljujući suzavac i šok bombe na okupljene Srbe koji su pokušali da ih spreče da uđu u opštinske zgrade.

Više Srba povređeno je tokom sukoba s policijom. U zgrade tri opštine na severu KiM, kako javljaju prištinski mediji, ušli su novi gradonačelnici, čiji su izbor Srbi bojkotovali.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()