Vučić na onlajn Samitu za demokratiju na poziv Džozefa Bajdena

Na virtuelnom skupu učestvuju predstavnici 120 zemalja, civilnih grupa i tehnoloških kompanija

29.03.2023. 14:11
  • Podeli:
Aleksandar Vučić_Foto Reuters (1)-1663697673514.webp Foto: Reuters

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje na onlajn Samitu za demokratiju, na poziv predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džozefa Bajdena, objavljeno je na Instagram nalogu predsednika Srbije buducnostsrbijeav.

Svetski lideri okupiće se ove nedelje na virtualnom, drugom Samitu za demokratiju, koji počinje danas.

Na samitu učestvuju predstavnici 120 zemalja, civilnih grupa i tehnoloških kompanija.

Zajednički domaćini ovogodišnjeg samita biće SAD, Kostarika, Zambija, Holandija i Južna Koreja, a američki zvaničnici kažu da će ohrabriti zemlje učesnice da se više uključe u demokratske procese.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()