SNS demantuje organizaciju skupa podrške predsedniku Vučiću

'Kada naprednjaci budu organizovali miting uredno ćemo obavestiti građane Srbije i biće nas mnogo više od pomenutih brojeva, to vam obećavamo', navodi SNS u saopštenju

01.02.2023. 10:47
  • Podeli:
Aleksandar Vučić_SNS_proslava_Foto Tanjug Miloš Milivojević-1666376746733.webp Foto: Tanjug / Miloš Milivojević

Srpska napredna stranka demantovala je navode pojedinih medija i predstavnika opozicije da SNS namerava da organizuje miting, odnosno skup podrške predsedniku Aleksandru Vučiću ispred Skupštine Srbije, a povodom sednice o Kosovu i Metohiji.

"Danima unazad tajkunski mediji i tajkunski potrčci lažu da SNS organizuje nekakav miting ili, kako preciznije lažu, skup podrške predsedniku Vučiću ispred Skupštine Srbije, a povodom sednice o Kosovu i Metohiji. Istine radi, niti organizujemo skup, niti miting, niti će nas doći 500, ni 1.000, ni 100 hiljada, niti 300 hiljada", navodi se u saopštenju SNS.

Iz SNS navode da se ta stranka na čelu sa predsednikom Vučićem bavi  ozbiljnom i odgovornom, razvojnom, pre svega, državotvornom politikom, što je,  kako dodaju ''na našu žalost, za političke miljenike ovih tajkunskih medija nepoznanica".

"Kada naprednjaci budu organizovali miting uredno ćemo obavestiti građane Srbije i biće nas mnogo više od pomenutih brojeva, to vam obećavamo. A svi znamo - ono što naprednjaci obećaju, uvek ispune", ističu iz SNS.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()