Radomirović: U KBC Kosovska Mitrovica zbrinuto 10 povređenih građana

Kosovska policija je prethodno ušla u zgradu opštine Zvečan, ispred koje su se okupili građani, nakon čega je došlo do sukoba između policije

26.05.2023. 16:04
  • Podeli:
kosovska_mitrovica__antonio_ahel__pixsell-1664463910651.webp Foto: Antonio Ahel /Pixsell

Zamenica direktora Kliničko-bolničkog centra u Severnoj Mitrovici Danica Radomirović potvrdila je danas za Tanjug da je desetak osoba zbrinuto u toj ustanovi sa lakšim telesnim povredama.

"Desetak osoba zbrinuto je na prijemnom hirurškom odeljenju, odeljenju ortopedije i očnom odeljenju sa lakšim telesnim povredama od šok-bombi i suzavca, kao i vidljivim povredama lica", rekla je Radomirović. Ona je napomenula i da niko od njih nije zadržan u bolnici.

Kosovska policija ušla je ranije danas u zgradu opštine Zvečan, pošto je prethodno ispred opštine, gde su se okupili građani, ispalila suzavce i šok bombe.

Došlo je do sukoba između policije i građana, a na građane su bacani suzavci i šok bombe, dok su se u gradu čuli i pucnji. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()