PU Kosovska Mitrovica: KM tablice se produžavaju i dalje

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju rekao je ranije da dogovor Beograda i Prištine o registarskim tablicama koji je postignut u Briselu znači da neće biti nikakve kaznene politike prema srpskim vozilima

Calendar 24.11.2022.
  • Podeli:
Tablice_Kosovo_Jarine_KiM_nalepnice_prelepljivanje_Foto Reuters-1666692225339.webp Foto: Reuters

Policijska uprava Kosovska Mitrovica sa sedištem u Raški i danas je produžavala registraciju vozilima sa KM tablicama, a kako navode, cela procedura traje oko desetak minuta i nema većih gužvi.

Žarko Milićević iz Zvečana kaže da je produžio registaraciju do 9. decembra 2023. godine i dodaje da se ne čeka dugo i da nije bilo nikakvih problema, prenosi Kosovo onlajn.

Registraciju je danas produžio i Perica Nikolić iz severnog dela Kosovske Mitrovice koji kaže da je proceduru obavio potpuno normalno, kao i svake godine.

"Nadam se da će ove tablice, koje važe u celom svetu da ostanu", rekao je Nikolić.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je ranije da dogovor Beograda i Prištine o registarskim tablicama koji je postignut u Briselu znači da neće biti nikakve kaznene politike premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija prema Srbima koji voze automobile sa KM tablicama.

Naglasio je da je posebno važno da ovim dogovorom ostaju KM tablice i da će vlasnici automobila koji poseduju KM tablice moći normalno da registruju svoja vozila i produže njihovo važenje.
 

  • Podeli: