Novi gradonačelnik Leposavića: Ulazim u ponedeljak u kancelariju bez obzira na sve

On je i u petak bio u zgradi opštine

28.05.2023. 09:01
  • Podeli:
leposavić profimedia-0718352295-645b8a7747c49.webp Foto: Profimedia

Novi albanski predsednik opštine Leposavić Ljuljzim Hetemi rekao je da će otići u kancelariju u ponedeljak, bez obzira na situaciju, prenela je Gazeta ekspres.

"Idem u kancelariju u ponedeljak. Čak i ako se ista situacija ponovi, ući ćemo u kancelarije. Ne može nas bacanje kamenje sprečiti da uđemo u državne objekte", rekao je on za Kljan Kosova.

Hetemi je u subotu, uz pratnju specijalne jedinice kosovske policije, ušao u zgradu opštine, gde se sastao sa ministrom unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjaljom Svečljom.

On je i u petak bio u zgradi opštine, gde su pripadnici policije takozvanog Kosova nasilno ušli u opštinsku zgradu, bacivši prethodno na okupljene Srbe koji su to pokušali da spreče, šok bombe i suzavac.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()