Kosovska policija: Jedna osoba iz opštine Zubin Potok privedena, pa puštena

U akciji su učestvovali i pripadnici Specijalne policije, zajedno sa pripadnicima carinske službe i policijskog odeljenja za suzbijanje narkotika

14.04.2023. 19:21
  • Podeli:
Veton Eljšani_zamenik komandira Kosovske policije za region SeverFoto Tanjug_Dopisništvo KiM-64398b0884500.webp Foto: Tanjug / Dopisništvo KiM

Prilikom pretresa jedne kuće u selu Babudovica u opštini Zubin Potok, jutros je zaplenjena oprema za rudarenje kriptovaluta, jedna osoba privedena, pa puštena nakon saslušanja, rekao je za Tanjug zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Veton Eljšani.

Jutros oko 10 časova, u selu Babudovica, u opštini Zubin Potok, pokušano je hapšenje jedne osobe, osumnjičene za proizvodnju i distribuciju narkotika, rekao je Eljšani.

"Policijska jedinica za borbu protiv narkotika, jutros je na osnovu sudskog naloga krenula u akciju hapšenja osumnjičenog lica u selu Babudovica. Traženo lice nisu našli, ali jesu opremu za rudarenje kriptovaluta, zbog čega je privedena jedna osoba koja se tu nalazila. Nakon saslušanja, u popodnevnim časovima, privedeni, koje je tu bilo samo radnik,  je pušten", dodao je zamenik komandira Kosovske policije za region Sever.

On je takođe potvrdio da su u akciji učestvovali i pripadnici Specijalne policije, zajedno sa pripadnicima carinske službe i policijskog odeljenja za suzbijanje narkotika.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()