Incident u Skupštini: Poslanici Dveri, NS i DSS prekinuli Vučićevo obraćanje

Došlo je do koškanja u kome su učestvovali poslanici SNS-a i pripadnici skupštinskog obezbeđenja sa poslanicima opozicionih stranaka; cirkusom koji su napravili opozicioni poslanici nanel ogromnu štetu Srbiji, ocenio Vučić

Autor: Web UNA Srbija
02.02.2023. 13:45
  • Podeli:

U Skupštini Srbije, u kojoj se održava posebna sednica o francusko – nemačkom predlogu za Kosovo i Metohiju, došlo je do incidenta kada su, nakon skandiranja, poslanici opozicionih stranaka prekinuli obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U incidentu su učestvovali poslanici Dveri, Narodne stranke, Zavetnika i Nove Demokratske stranke Srbije. Oni su prvo, skandirajući "Izdaja", "Predaja" i "Ostavka", iz poslaničkih klupa sprečili Vučićev govor, a zatim su ustali i krenuli ka predsedniku.

Oni su prekinuli Vučića dok se obraćao predstavnicima Srba sa KiM i odgovarao na poziv lidera Dveri Boška Obradovića da skupština odbaci francusko-nemački predlog, kao i na njegove optužbe na račun vlasti za navodnu izdaju.

Nakon toga su ustali poslanici Srpske naprede stranke, a zatim je došlo je do koškanja. U incidentu su učestvovali poslanici SNS-a i pripadnici skupštinskog obezbeđenja sa poslanicima opozicionih stranaka.

Predsednik Vučić, koji je za to vreme sedeo, pozvao je poslanike SNS-a da budu mirni i dozvole opoziciji da "pokaže svoje lice". On je ocenio da su opozicioni poslanici, cirkusom koji su napravili u parlamentu, naneli ogromnu štetu Srbiji.

Građani su mogli da vide "huligansko ponašanje", rekao je Vučić dodajući da su ti koji se predstavljaju kao patriote i državni elementi u stvari uvek bili antidržavni elementi. Kaže da bi ti poslanici, kada se neko sa njima ne slaže, odmah da tuku.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()