Gradonačelnik Leposavića od ponedeljka ujutro nije napustio zgradu opštine

Zahtevi okupljenih su da Hetemi napusti zgradu opštine

30.05.2023. 12:41
  • Podeli:
leposavić dopisništvo kim tanjug-6475d20d0fdc6.webp Foto: Dopisništvo KiM Tanjug

Veliki broj građana i danas se okupio ispred zgrade opštine Leposavić, a novoizabrani gradonačelnik te opštine Ljuljzim Hetemi noć je proveo u zgradi. 

On je u zgradu ušao u ponedeljak ujutru u 5.30h i od tada nije izašao.

Zahtevi okupljenih su da Hetemi napusti zgradu opštine, ali i da se specijalna policija povuče.

Kako je ranije javila Nova S, građani su u jednom trenutku su pokušali da pregovaraju sa vojnicima KFORa. 

Vojnici italijanskog Kfora stacionirani su u velikom broju na platou u centru Leposavića, a iza njih su vozila specijalne jedinice Kosovske policije.

Magistralni put Leposavić – Severna Mitrovica je prohodan, pored puta stacionirane su policijske patrole, prenosi Nova.rs.

Administrativni prelaz Jarinje otvoren je za saobraćaj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()