Euleks potvrdio pratnju KPS-u prilikom zamene policajaca u Leposaviću

'Nakon zvaničnog zahteva kosovske policije, Euleks je 24. decembra pratio konvoj redovnih službenika kosovske policije koji su se rotirali i zamenili redovne policajce u policijskoj stanici u Leposaviću'

25.12.2022. 12:22
  • Podeli:
Euleks_Eulex_Blokada puta_sever KiM_Severna Mitrovica_Foto Reuters-639b49fa171bc.webp Foto: Reuters

Misija Euleks na Kosovu i Metohiji je saopštila da je pružila pratnju kosovskoj policiji, na osnovu njihovog zvaničnog zahteva, u vezi sa zamenom redovnih policijskih službenika u Leposaviću.

Nakon što je juče na seoskom putu Kamenica - Vuča - Sočanica, viđena kolona policijskih džipova sa vozilom Euleksa, iz Euleksa je za portal KoSSev potvđeno da su pružali pratnju kosovskoj policiji povodom zamene redovnih policijskih službenika u Leposaviću.

"Nakon zvaničnog zahteva kosovske policije, Euleks je 24. decembra pratio konvoj redovnih službenika kosovske policije koji su se rotirali i zamenili redovne policajce u policijskoj stanici u Leposaviću", navedeno je u odgovoru Euleksa na pitanje KoSSeva da li su i zašto sa džipovima kosovske policije koristili alternativni seoski put na severu KiM.

Srbi na severu KiM 16. dan protestuju na barikadama, nakon protivpravnog hapšenja svojih sunarodnika i upada specijalnih jedinica kosovske policije na sever pokrajine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()