Američki ambasador u Prištini pozvao albanske gradonačelnike sa severa KiM na sastanak

Upitan da li će podneti ostavku ako Hovenijer to zatraži, Peci je naveo da sve zavisi od današnjeg sastanka.

29.05.2023. 08:45
  • Podeli:
Opština Zvečan_Kosovska policija_Foto Reuters-6471f4358af95.webp Foto: Reuters

Gradonačelnik opštine Zvečan Iljir Peci izjavio je da će sastanak novih, albanskih gradonačelnika opština na severu KiM biti održan u 09.00 časova u Prištini, dodajući da nije saopšten razlog zbog kojeg su pozvani i da će o svemu biti obavešteni tokom sastanka.

"Pozvali su nas na sastanak od 9 sati, i mi ćemo učestvovati. Nisu nam poznati detalji zašto su nas pozvali, ja sam tražio redosled sastanka, ali su rekli da ćemo razgovarati kada budemo otišli tamo. Informacija je da imamo sastanak, a ne znamo o čemu",  rekao je Peci.

Upitan da li će podneti ostavku ako Hovenijer to zatraži, Peci je naveo da sve zavisi od današnjeg sastanka.

I gradonačelnik Zubinog Potoka Izmir Zećiri izjavio je da će posle sastanka sa američkim ambasadorom u Prištini Džefrijem Hovenijerom odlučiti da li će ići u opštinu, prenosi Dukađini.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()