Otkazan koncert ruskog pijaniste Denisa Macujeva u MTS dvorani

'Macujev izražava saučešće porodicama koje su izgubile svoje najvoljenije u ovim strašnim tragedijama.'

05.05.2023. 16:28
  • Podeli:
Denis Macujev_Foto Profimedia-64551210df561.webp Foto: Profimedia

Koncert ruskog pijaniste Denisa Macujeva, planiran za 8. maj u MTS dvorani, je otkazan, saopštili su danas organizatori.

"Macujev je duboko potresen vestima o tragedijama koje su se nedavno desile u Srbiji. Zajedno sa svojim menadžmentom, odlučio je da otkaže koncert u MTS dvorani", navodi se u saopštenju i dodaje:

"Macujev izražava saučešće porodicama koje su izgubile svoje najvoljenije u ovim strašnim tragedijama".

Refundiranje novca za počinje danas za ulaznice kupljene na prodajnim mestima Ticket visiona, dok se za onlajn kupovinu šalje zahtev za povrat na mejl kontakt@tickets.rs, sa pdf-om ulaznice i fiskalnog računa.

Povrat na prodajnim mestima Mts dvorane počinje od 6. maja, a onlajn preko office@dds.co.rs.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()