Voda se povukla sa Severa KiM, građani mogu da se vrate u svoje kuće

Pomoć u čišćenju ulaza zgrada i kuća pružiće radnici komunalnih službi

22.01.2023. 17:31
  • Podeli:
Kosovo poplave YT Kossev-63c9438becf3d.webp Foto: Youtube/PrintScreen/Kossev

Voda iz poplavljenih područja Kosovske Mitrovice se povukla i građani koji su privremeno evakuisani mogu da se vrate i, uz pomoć radnika komunalnih službi, organizuju čišćenja ulaza zgrada i kuća, saopštio je privremeni organ.

Ekipe Higijenskog zavoda i Crvenog krsta su spremne, kako bi nakon čišćenja izvršile dezinfekciju i sušenje prostoriija koje su bile poplavljene, navedeno je u saopštenju, prenosi TV Most.

Predsednik Privremenog organa Aleksandar Spirić je ranije izjavio da su u severnom delu Kosovske Mitrovice zbog poplava usled obilnih padavina evakuisani stanari 11 zgrada, gotovo 120 porodica, od kojih je 30 privremeno smešteno u Studentskom domu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()