Slađanu Trajkoviću dostavljeni lekovi u pritvor

Trajkovića je obišao advokat

16.12.2022. 15:32
  • Podeli:
srđan trajković facebook-639c8168d9320.webp Foto: Facebook

 Advokat Dejan Vasić, koga je Kancelarija za Kosovo i Metohiju angažovala u slučaju Slađana Trajkovića koji je u četvrtak uhapšen u Severnoj Mitrovici, danas je u Prištini posetio Trajkovića.

On je za Kosovo onlajn rekao da mu je takođe dostavio lekove, i dodao da je njegovo zdravstveno stanje za sada stabilno.

Kako je rekao, ipak je neophodno da Trajkoviću budu odrađeni dodatni lekarski pregledi.

"Obišao sam danas Trajkovića u prostorijama policijske stanice u Prištini, dostavio sam lekove, njegovu redovnu terapiju koju mu je predala policija. Njegovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno, ali je potrebno da se obave određeni lekarski pregledi", rekao je Vasić.

Vasić je dodao da će danas biti održana sednica na kojoj će biti odlučeno o meri pritvora, i da će nakon toga znati više informacija o tome za koje krivično delo se Trajković tereti.

"Ono što znamo iz medija na teret mu se stavlja ratni zločin protiv civilnog stanovništva, vezano za događaje u Vučitrnu 1999. godine, ali ću preciznije znati da odgovorim nakon što mi bude uručen zahtev za određivanje pritvora", naveo je Vasić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()