Školska godina u OŠ "Vladislav Ribnikar" završava se u petak 2. juna

Kako se saznaje, ocene će biti zaključene do petka

29.05.2023. 15:48
  • Podeli:
Vladislav Ribnikar Tanjug VLADIMIR ŠPORČIĆ-6474ad2c3f136.webp Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Na sastanku roditelja sa svim relevantnim institucijama doneta je odluka da za sve učenike osnovne škole Vladislav Ribnikar školska godina bude završena u petak 2. juna – rekla je za Blic televiziju Bojana Nedeljković zamenica predsednika saveta roditelja osnovne škole Vladislav Ribnikar.

Kako se saznaje, ocene će biti zaključene do petka, a po želji roditelja nakon toga biće održavane samo vannastavne aktivnosti.

Podsetimo, inicijalno je postojao predlog da deca koja ne mogu ili ne žele da idu na nastavu u prostorijama škole, mogu da koriste neke od institucija kulture gde bi mogli da se okupljaju ili pak zatraže pomoć.

Veliki broj roditelja je i javno istupio, smatrajući da se ne može tražiti od dece da se vrate na mesto gde je učenik sedmog razreda ubio osam đaka i čuvara, a deveto dete je preminulo od posledica ranjavanja u bolnici.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()