Pronađena bomba u školi u Smederevu, deca bezbedno evakuisana

Reč je, najverovatnije, o školskoj opremi koja je zaostala iz perioda kada je postojao predmet Odbrana i zaštita

27.03.2023. 13:12
  • Podeli:
bomba (1)-63c82741e724e.webp Foto: Pixabay / Ilustracija

Jedna bomba i jedna mina pronađene su u Osnovnoj školi "Branislav Nušić" u Smederevu. Kako je za Tanjug rekla direktorka ove škole Gordana Vemić, sva deca su bezbedno evakuisana.

Reč je, najverovatnije, o školskoj opremi koja je zaostala iz perioda kada je postojao predmet Odbrana i zaštita.

Vemić je dodala je da je policijska istraga u toku i da će potvrditi o kakvoj napravi je reč. Ona je rekla da je napravu pronašao radnik tokom uređenja školske prostorije i krova.

Iz Policijske uprave u Smederevu kažu da je najverovatnije reč o školskim sredstvima bez punjenja, koja će biti odneta u toku dana.

Policijski službenici su jutros, odmah po prijavi da je u školi pronađena eksplozivna naprava, otišli u školu. Iz PU Smederevo potvrđuju da su đaci, kao i svi koji su se zatekli u školi, evakuisani.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()