Meteorolozi za sredu najavljuju iznenađenja: Od snega do sunčanih intervala

Dnevna temperatura, nakon hladnog jutra, penjaće se do 12 stepeni

31.01.2023. 14:20
  • Podeli:
zima mraz pixabay-63a00e71bd5f9.webp Foto: Pixabay

Sutra jutro hladno i oblačno, ponegde uz provejavanje slabog snega. 

Tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije, a u drugom delu dana mestimično sa slabom, kratkotrajnom kišom, u brdsko- planinskim predelima sa kratkotrajnim snegom. 

Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni, na istoku povremeno jak. 

 Jutarnja temperatura od -3 do 2 , najviša dnevna od 7 do 12 stepeni.

I u Beogradu sutra jutro hladno i oblačno, na širem području grada moguće je provejavanje slabog snega. 

Tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije u odnosu na prethodni period, a u drugom delu dana povremeno se očekuje slaba, kratkotrajna kiša.  Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. 

Jutarnja temperatura od -1 do 2 , najviša dnevna oko 10 stepeni.

U narednih sedam dana umereno do potpuno oblačno i hladnije, povremeno uglavnom sa slabim padavinama, a veća količina padavina očekuje se u subotu uz umeren i jak severozapadni vetar koji će ponegde dostizati i olujne udare i to naročito u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama. 

Sneg se mestimično očekuje tokom noći i u jutarnjim satima, dok će tokom dana u nižim predelima padati uglavnom kiša ili susnežica, a u brdsko- planinskim predelima sneg koji se u subotu i nedelju očekuje i u nižim predelima južne Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()