Kontrolisana eksplozija bombe u dvorištu kuće na Čukarici

Osim vatrogasaca i policije, na licu mesta je i ekipa Hitne pomoći, ali niko nije povređen

12.05.2023. 12:28
  • Podeli:
vatrogasci-2 (1)-63c858b04e83c.webp Foto: Vatrogasna brigada

U Zmajevačkoj ulici na Čukarici nađena je "neeksplodirana naprava", saznaje Telegraf.

Eksplozivna naprava pronađena je u 11.32 časova, a pripadnici Vojske Srbije su uz podršku PJP Policijske brigade uništili su ručnu kumulativnu bombu.

Oni su prethodno preduzeli sve mere bezbednosti i angažovali ekipe MUP-a, hitne medicinske pomoći i gradskih službi izvršili su uništenje.

Začula se prigušena eksplozija, a kuća na Čukarici u kojoj je pronađena granata našla se u oblaku prašine.

Bomba je bila u prizemlju kuće, a stanari su evakuisani.

Osim vatrogasaca i policije, na licu mesta je i ekipa Hitne pomoći, ali niko nije povređen.

Kako je kazao jedan od komšija, govori se da je neko na ovu kuću bacio bombu koja nije eksplodirala, nakon čega je alarmiran MUP.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()