Dva dečaka nestala kod obale Dunava u Apatinu

Mole sve koji su videli dečake da jave na broj 0611476221 ili u Policijsku stanicu.

30.05.2023. 09:46
  • Podeli:
Дечаци_тт-6475a9b22cdb3.webp Foto: Privatna arhiva

Kod obale Dunava u Apatinu juče su u poslepodnevnim časovima nestala dva maloletna dečaka. 

Kako RTS nezvanično saznaje, na obali su pronađeni njihovi bicikli. U toku je potraga za njima. Zbog višeg vodostaja reke i slabe vidljivosti, potraga je otežana.

Na licu mesta je trenutno samo porodica. Kažu da su dežurali čitave noći. Trenutno nema ni ronilaca, ni policije na terenu.

Dečaci od devet i deset godina poslednji put su viđeni u blizini Kajak kluba oko 14 časova i od tada im se gubi svaki trag.

Kako pišu lokalni mediji, na obali su pronađeni bicikli i obuća koji pripadaju deci.

U potragu su se uključili i ronioci.

Porodice su objavile fotografije dečaka i kontakt telefon ukoliko ih neko uoči. 

Mole sve koji su videli dečake da jave na broj 0611476221 ili u Policijsku stanicu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()