Ceo Beograd na nogama zbog Noleta: Od pijaca i kafana do Australijan opena

Kada igra Novak Đoković, u Beogradu su svi televizori uključeni na isti kanal.

Autor: Zvonko Ninkov
29.01.2023. 19:07
  • Podeli:

Bira sir, pakuje mušterijama, ali Milan nikako ne propušta šta za to vreme Đoković radi u Melburnu. Telefon je tu, pa jednim okom prati svaki njegov poen.

Priznaje da mu Novak malo i kida živce, ali dileme oko ishoda meča nema.

"Završiće 3:0, to sam još sinoć prognozirao na Fejsu", kaže.

Na ostalim tezgama na Bajloniju deluje kao da ih tenis ne zanima. Slaže se roba, vabe se kupci. Međutim, kad ih pitate da li znaju kako Noletu ide u finalu...

"Mislim da vodi. Nemam pojma, rekao je neko, drago mi je da pobedi. A mogla bi uprava pijace da postavi neki bilbord, veliki televizor. Onda bi narod dolazio i da pazari i da gleda Novaka. Sve kafane prenose, a imamo i ovde jednog komšiju koji prati na mobilnom", pričaju.

Otišli smo i mi. Do kafane Mala Toplica, koja se nalazi tik do pijace. U oblaku dima svi pogledi upereni ka televizoru. Na stolovima pićence, negde i meze.

"Mi smo se pripremili za to i pre početka meča, da ne propustimo. Ali nećemo ni da potrošimo, meč završen. U slučaju da ide na petsetova... Nema pet! Tri i gotovo!", govore gosti uglas.

A Đoković osvaja poen za poenom, kao da se trudi da se društvo što pre raziđe. A nekima se baš i ne ide iz kafane.

"Pa, do malopre sam bio kod kuće, pa me žena izbacila. Pa, reko, ajde da gledam ovde, šta ću... A tu sam blizu, hvala bogu. Inače, uglavnom gledamo sportske događaje kad je svetsko prvenstvo, da li je fudbal, odbojka, rukomet...gledamo ovde ", pojašnjava jedan od gostiju. 

I pobedi Novak... A ekipa iz kraja ostade još da vidi dodelu pehara... i još jedno turu pića pred ručak. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()