Avion Er Srbije vanredno sleteo u Budimpeštu

Er Srbija žali zbog neprijatnosti i organizovaće uskoro poseban let kojim će putnici iz Budimpešte biti prevezeni do Beograda.

23.09.2022. 13:54
  • Podeli:
air-serbia-er-srbija-avion-zrakoplov-fotoerikromanenkotassphotonewscompixsell.jpg Foto: Erik Romanenkotass/Photo Newscom/Pixsell

Let Er Srbije JU601 iz Beča do Beograda preusmeren je danas u Budimpeštu, zbog tehničkih poteškoća i mera predostrožnosti, saopštila je srpska aviokompanija.

Avion je bezbedno sleteo u Budimpeštu, a bezbednost putnika nije bila ugrožena ni u jednom trenutku, saopšteno je iz Er Srbije.

Er Srbija žali zbog neprijatnosti i organizovaće uskoro poseban let kojim će putnici iz Budimpešte biti prevezeni do Beograda.

Za više informacija, putnici se mole da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete veb-sajt airserbia.com ili Er Srbija stranice na društvenim mrežama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()