Zvicerov advokat posle vesti o ubistvu: Ne mogu da kažem ni da je živ, ni da je mrtav

Sinoć se proširila vest da je vođa kavačkog klana Radoje Zvicer ubijen u u Panami, ali njegov kaže da ne zna šta se sa njegovim klijentom dogodilo

01.10.2022. 12:58
  • Podeli:
radoje zvicer foto  detective-info comuaINFO.jpg Foto: detective-info.com.ua

Nezvanična informacija o ubistvu vođe kavačkog klana Radoja Zvicera u Panami još uvek nije dobila zvaničnu potvrdu. Njegov advokat Miloš Vuksanović kaže da ne zna šta se sa njegovim klijentom dogodilo pošto nisu u kontaktu.

"Nemam pouzdan podatak šta se dogodilo sa mojim klijentom, ne mogu da kažem ni da je živ, a ni da je mrtav. On je nedostupan organima gonjenja, a ni ja nemam kontakt sa njim. Šta se dogodilo i šta je istina, znaćemo kada se dobije zvanična informacija", rekao je advokat Vuksanović za Kurir.

Podsetimo, sinoć se proširila vest da je Radoje Zvicer pred saradnikom B.M. upucan u iznajmljenoj vili u Panami, a spekulisalo se i time da li je samo ranjen ili je preminuo. Crnogorski mediji naveli su da je tamošnja policija obaveštena o zločinima koji su se odvili u Panami, ali da nema zvanične potvrde da je žrtva jednog od njih Zvicer.

Međutim, advokat porodice Zvicer Vladimir Zarić još sinoć je demantovao vest o ubistvu svog klijenta.

"Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je videla natpise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile, važno je da se zna da je moj klijent živ", rekao je sinoć Zarić.

Na Zvicera je do sada pokušano više atentata. On je pretprošle godine izrešetan usred dana dok je džogirao u blizini svog stana u Kijevu, ali ga je tada supruga Tamara spasla jer je otvorila vatru na napadače i oterala ih.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()