Ziđin Koper: Napadnut zaposleni na Starici i uništena oprema od pola miliona evra

"Ziđin Srbija" tvrdi da su "kamperi sa Starice" pretukli zaposlenog u toj kompaniji i zapalili opremu vrednu pola miliona evra.

25.09.2022. 15:37
  • Podeli:
Taloznici-u-Majdanpeku-1664112965556.webp Foto: Ziđin Koper

Prošle noći oko 23 časa na reonu Severnog Revira, na planini Starici, grupa kampera, koja navodno štite planinu od miniranja i tvrdi da brine o životnoj sredini, nanela je telesne povrede zaposlenom u kompaniji RBM i zapalila bušilicu vrednosti 520.000 evra, saopštila je danas kompanija Srbija Ziđin koper. 

Dodaje se da je radnik, koji je upravljao bušilicom, dao iskaz policiji u kome se navodi da su ga napale tri maskirane muške osobe.

Radnik je rekao da su napadači bili naoružani metalnom cevi, upaljenim brenerom i pištoljem i da su zahtevale od njega da napusti kabinu bušilice, nakon čega su mu zadali nekoliko udaraca i zastrašivali ga upaljenim brenerom.

Ziđin navodi da je radnik, posle zadobijanja povreda, u strahu pobegao.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()