Zadržavanje do 48 sati za oca deteta koje je poginulo u požaru

P.R. se na teret stavlja krivično delo - teška dela protiv sigurnosti, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu

03.10.2022. 15:33
  • Podeli:
muskarac_pixabay-1664803976500.webp Foto: Pixabay

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, policija je odredila zadržavanje do 48 sati R. P, ocu dvogodišnjeg dečaka koji je stradao 2. oktobra u požaru u porodičnoj kući u Bačkom Petrovcu.

P.R. se na teret stavlja krivično delo - teška dela protiv sigurnosti, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Osumnjičeni će danas biti saslušan u tužilastvu i nakon sprovedenog postupka određenih dokaznih radnji biće doneta javnotužilačka odluka.

Dvogodišnji dečak stradao je juče oko 11 časova u požaru koji je izbio u porodičnoj kući u Bačkom Petrovcu.

Dete je preminulo po prijemu u KC Vojvodine, rečeno je juče Tanjugu u MUP-u, gde navode da su vatrogasci intervenisali nakon dojave za požar u Bačkom Petrovcu.

Pojedini mediji su pisali da je dečak bio sam u kući u trenutku izbijanja požara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()