Uhapšeni napadači na ekipu Hitne pomoći, određeno zadržavanje

Oni se sumnjiče da su u Pop Stojanovoj ulici na Zvezdari palicom i drvenim predmetom fizički napali lekara i vozača Hitne pomoći

30.04.2023. 08:57
  • Podeli:
policija srbija mup rs-63fb32660cf1d.webp Foto: MUP RS

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Zvezdara, uhapsili su Ž.M. (1998), D.M. (2002) i U.B. (2003) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Oni se sumnjiče da su u Pop Stojanovoj ulici na Zvezdari palicom i drvenim predmetom fizički napali lekara i vozača Hitne pomoći, koji su potom sa povredama zbrinuti u Urgentnom centru.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopšteno je iz MUP-a.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()