Uhapšen sedamnaestogodišnjak osumnjičen za ranjavanje nožem dečaka u Nišu

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu

22.01.2023. 20:52
  • Podeli:
Hapšenje_Foto Pixabay Ilustracija-63c509a5afc0c.webp Foto: Pixabay / Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, sedamnaestogodišnjaka iz Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopštio je danas MUP.

Sedamnaestogodišnjak se sumnjiči da je, prošle večeri, oštrim predmetom naneo četiri ubodne rane petnaestogodišnjem mladiću koji je zbrinut u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu, čemu je prethodila tuča dvojice mladića.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Maloletnik je izboden je u blizini glavne autobuske stanice u Nišu. Policija je brzo došla na mesto događaja, a povređenom momku je pomogao jedan čovek koji je zaustavio taksi i odvezao ga u nišku Hitnu pomoć.

Nakon urgentnog zbrinjavanja u Hitnoj pomoći, dečak je prebačen u Urgentni centar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()