Ubistvo kod Bečeja: Maloletnik (16) ubio stariju ženu, prijavio ga otac

Policija sada intenzivno traga za osumnjičenim.

21.02.2023. 10:09
  • Podeli:
srpska policija mup rs-63ce62cf64e30.webp Foto: MUP RS

U selu Mileševo kod Bečeja juče u poslepodnevnim časovima je došlo je do ubistva.

Prema nezvaničnim informacijama, otac je oko 21 čas prijavio policiji da ima saznanja da je njegov maloletni sin star 16 godina ubio žensku osobu, staru oko 60 godina, prenosi Telegraf.

Kako saznaje ovaj medij iz izvora bliskog istrazi, on je nesrećnu ženu tukao čekićem i ubadao oštrim predmetom, a zadao joj je i povrede po vratu, pa se pretpostavlja da ju je davio.

Nakon ubistva, pobegao je sa žrtvinim Opelom crvene boje u smeru Bačke Topole, automobil je pronađen u centru tog mesta. 

Policija sada intenzivno traga za osumnjičenim.

Prema informacijama Telegrafa, on je i ranije bio problematičan i vršio je niz krivičnih dela.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()