Ubistvo i samoubistvo u Novom Sadu: Muškarac upucao devojku, pa sebe

Uviđaj je u toku

10.05.2023. 18:38
  • Podeli:
Klinički centar hitna pomoć policija Vladislav Ribnikar Tanjug SAVA RADOVANOVIĆ-645245efd2e8b.webp Foto: Tanjug/SAVA RADOVANOVIĆ

U kozmetičkom salonu u Novom Sadu došlo je do pucnjave u kojoj su stradale dve osobe, a najverovatnije je reč o ubistvu i samoubistvu, saznaje RTS u MUP-u.

Muškarac je sa pištoljem ušao u kozmetički salon koji se nalazi u Ulici Jovana Subotića u Novom Sadu, i pucao u devojku, a zatim u sebe.

Dr Zoran Krulj, portparol Hitne pomoći u Novom Sadu, rekao je za RTS da su poziv primili u 16.58, i da su dve ekipe stigle na mesto pucnjave za dva minuta.

Nakon reanimacije obe osobe su preminule, devojka stara 27 godina i tridesetčetvorogodišnji muškarac.

Muškarac koji je danas ubio svoju devojku u Novom Sadu, već je bio ranije prijavljen, saznaje Telegraf.rs. Njemu je bila određena zabrana prilaska devojci, a oduzeto mu je i svo oružje zbog fizičkog nasilja nad dotičnom devojkom od pre nekoliko nedelja. Pretpostavlja se da je ukrao oružje kojim je danas počinio zločin.

Ekipa Hitne pomoći, prema prvim informacijama slučajno je prolazila pored salona i ragovala na licu mesta, ali i posle pokušaja reanimacije nije bilo spasa za devojku.

Devojka je inače vlasnica poznatog salona u tom gradu, a na mesto tragedije je stigla i njena porodica. 

Dok je muškarac prodavac oružja u prodavnici koja se nalazi nedaleko od solarijuma, a inače je lovac javlja reporter Telegrafa.

Uviđaj je u toku.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()